Despre noi

Despre Şcoala de dans! Cine suntem?

    Scoala de dans “Sonrisa Dance Centerdin Cluj-Napoca isi deschide portile in data de 14 octombrie 2014.

Adrian

Adrian Tîrt

Instructor/Coregraf

Alexandru Adrian Tirt este instructor, performer si fondator SONRISA DANCE CENTER, absolvent al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Prima pasiune a fost dansul sportiv pe care l-a practicat la nivel inalt timp de 5 ani in cadrul clubului Topaz Alba Iulia condus de doamna Maria Petrea, reusind sa obtina numeroase premii la concursurile nationale organizate de FRDS. In anul 2005, pentru a-si imbunatatii viziunea, reuseste cu succes sa obtina diploma in animatie socio-educativa. In octombrie 2006 a patruns in lumea salsei, participand cu entuziasm la cursurile clubului sportiv Napoca Dance. Din anul 2007 este instructor de dans abordand diverse stiluri: Dans de Societate, Tango Argentinian, Salsa, Merengue, Bachata, Kizomba si performer in cadrul evenimentelor nationale si internationale. Alaturi de partenera sa a reusit sa reprezinte Romania pe plan international: Bulgaria, Franta, Berlin, Monaco, Chisinau.

mobile 0745 538 187

 

Tania

Tatiana Tîrt-Bătrâncea

Instructor

Tatiana este performer, instructor si membru fondator SONRISA DANCE CENTER din Cluj Napoca. Primii pasi de dans i-a facut in martie 2002 in cadrul clubului sportiv Napoca Dance.

La inceput totul a fost o simpla alternativa de a-si petrece timpul liber. Din 2008 dansul s-a dovedit a fi mai mult decat atat fapt care a dus la un antrenament mai intens, o mai buna aprofundare a miscarilor si participarea la festivalurile de profil. Dupa ore intregi de munca, de participarea la workshopuri cu antrenori internationali, Tatiana a ajuns sa stapaneasca cele mai ravnite dansuri sociale ale momentului: Waltz, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Cha cha cha, Jive, Pachanga, Rueda de Casino.

Din 2008 pana in iunie 2014, Tatiana a fost performer si instructor in cadrul clubului sportiv Napoca Dance reprezentand scoala atat pe plan national cat si international.

Datorita talentului, stilului de dans, a experientei si a zambetului Tatiana s-a facut remarcata in comunitatea salsistilor din intreaga lume, salsa fiind dansul pe care il exprima si il stapaneste la superlativ.

In anul 2014 si 2013 a avut cele mai mari realizari de pana acum; a reprezentat Romania la festivalul international de la Monaco si este finalista concursului Romania Danseaza difuzat pe postul TV Antena 1.

mobile 0743 773 122

 

Adrian

Judit Borzasi

Instructor/Coregraf

Judit Borzási este instructor, performer și coregraf de dansuri latino-americane și de societate, precum si fostă pianistă.

A făcut cunoștință cu lumea muzicii și a dansurilor la vârsta fragedă de 9 ani, iar acum stăpânește mai mult de 20 de stiluri de dans. Pe parcursul anilor ea a predat și apărut pe scene peste tot în lume cu diverse ocazii cu numeroasele stiluri de dans pe care le practică.

În 2011 Judit și-a început cariera profesională de dans, printr-o oportunitate primită din Brisbane, Australia, ocazia cu care a plecat din România, țara natală pentru 2 ani de zile ca să devină instructor si coregraf al dansurilor de societate în stil american la una dintre cele mai respectabile școli de dans din țară. Cu toate că deja preda dansuri cu normă întreagă, datorită setei incurabile pentru inspirație și evoluție, a continuat în același timp dezvoltarea proprie prin participarea la numeroase cursuri și antrenamente de dans, inclusiv și în special prin vizitarea instructorilor internaționali din Australia și SUA.

Printre cele mai recente realizări ale ei se includ câștigarea concursului Latino American din Australia, în 2013, în divizia Latin Profesional. După care a mers mai departe să participe la Campionatele mondiale, World Latin Dance Cup 2013 și World Salsa Summit 2014, în divizia Cha cha cha Profesional, unde alături de partnerul ei de dans a câștigat locul 4, respectiv locul 2.

În 2014, Judit a decis că era timpul să fie mai aproape de rădăcinile ei și în prezent inspiră dansatori la cursurile ei și prin spectacole la diferite evenimente din Europa cu stilul ei captivant, cu pasiunea palpabilă și focul pe care îl emană de îndată ce muzica începe să cânte.

(Written by: Audrey O’Brien, Brussels, BL, 2014)

mobile 0745 491 587

 

Madalina

Mădălina Roşu

Instructor/Coregraf

La varsta de 5 ani, indrumata de parinti, dar si de fratele ei care cocheta deja cu dansul, a facut pentru prima data cunostinta cu un sport de performanta, dansul sportiv. Dupa 13 ani de munca, eforturi dar si rezultate pe masura, a intrat in comunitatea de salsa din Bistrita, orasul ei natal, unde a inceput si cariera de instructor.
“La scurt timp dupa ce m-am stabilit in Cluj-Napoca, cativa oameni foarte frumosi mi-au deschis usa larg si m-au primit in mijlocul lor, atat ca si cursant cat si ca membru al formatiei. Asa ca acum fac parte dintr-o echipa minunata de oameni dedicati pasiunii lor “Sonrisa Dance Center”.

Valer Todoran

Instructor

În urmă cu 4 ani, Vali a păşit entuziast în studioul Sonrisa DC! Pasiunea, munca, dăruirea şi ambiţia l-au făcut să evolueze şi după multe ore petrecute în sala de dans şi experienţe, Vali este pregătit să ofere cele mai bune informaţii şi trucuri pentru ca cei care ne calcă pragul să se simtă cât mai confortabil pe ringul de dans!