Servicii

Curs pentru dansul mirilor

Lectii private pentru Dansul Mirilor

Conform traditiei dansul mirilor reprezinta inceputul oficial al nuntii voastre. Asadar suntem pregatiti cu idei originale si coregrafii care sa vi se potriveasca!

Ce va oferim?

-Consiliere in alegerea stilului de dans si a unei melodii pe gustul dumneavoastra (in cazul in care nu v-ati hotarat deja)

-Sfaturi in alegerea momentului in sine (daca doriti valsul mirilor sau o coregrafie pe un mix de mai multe melodii sau o coregrafie amuzanta cu care sa distrati invitatii sau o coregrafie in care vreti sa includeti si nasii)

-Coregrafii unice in functie de personalitatea voastra

-DJ care va poate prelucra melodia (modificarea tempo-ului, taiere, mixaj)

-Disponibilitatea de a efectua ultima sedinta in locatia de desfasurare a nuntii

Daca ai un profesor bun, vei invata sa dansezi elegant, repede si bine!

Curs de dans pentru copii

Curs de dans pentru copii

Sonrisa Dance Center pune la dispozitie un program de dans distractiv si benefic pentru dezvoltarea celor mici. Instructorii vor creea o atmosfera placuta, iar partea didactica va fi imbinata cu animatia si diferire jocuri care o sa le capteze atentia copiilor si le va aduce zambetul pe buze. De la salsa, dans modern, merengue, waltz si pana la polka copii vor avea urmatoarele beneficii:

-vor invata sa danseze

-isi vor dezvolta abilitatile motrice

-vor socializa

-vor invata sa lucreze in echipa

-isi vor petrece timpul liber intr-un mod sanatos

-aparitii pe scena

Dansul poate fi privit ca un mod de relaxare dar si ca o arta, un sport care in timp iti poate aduce locuri pe podium!

Show-uri Evenimente

Show-uri Evenimente

Fiecare organizator isi doreste ca evenimentul lui sa fie perfect. Indiferent de locatie, meniu sau decor, atmosfera este cea care conteaza si face un eveniment ÔÇťde pominaÔÇŁ pentru multa vreme.

Sonrisa Dance Center va aduce show-uri de dans si animatie (momente care implica invitatii) cu dansatori profesionisti pentru nunti, revelioane, microrevelioane, evenimente private si corporate.

Ne vedem pe ringul de dans!